Grace Apparels Co.,Limited

Meistä

SCF Group Company, kotipaikka 2003.17-vuotisen kehityksen aikana, olemme kasvaneet pienestä yrityksestä konserniin, johon kuuluu myös Miantian Knitting -yhtiö, joka on keskittynyt kotimarkkinoille. Hongtian Knitting, joka keskittyy kehittämään kansainvälisiä markkinoita. Grace Apparels Co.,ltd perustettiin 2017:ssä, joka on erikoistunut kansainvälisiin muotitarvikkeisiin. Mitä?Tärkeimmät tuotteet ovat saumattomat ja leikatut & Ompele alusvaatteet ja alusvaatteet kuten Braletti, Lyhyt, Thong, Bodyssuit, Legging, Active Weaver, Yoga käyttää, Top cami, Dress ja niin edelleen. Voit tulla käymään ja saada lisää tietoa yhtiön profiilista.

Me sijainti Yiwu kaupunki, joka on maailmanlaajuisesti kuuluisa maailman suurin tukkumarkkinat maailman päivittäisten kulutustuotteiden maailmassa Zhejiang provinssissa.Joten voimme myös olla teidän ostotoimistonne täällä säästää kustannuksianne kaupankäynnin alalla.

Meillä on designer joukkue ulkomailla where voisimme saada uusimmat mallit ja valmistettu meidän moderni tehdas. Meillä on yli 15vuoden kansainvälinen kaupparyhmä ja yli 50-vuotias. alihankintana teetetyt valmistajat, jotka toimittavat meille korkealaatuisia tuotteita joustavalla määrällä Mitä?Me tulla suuri verkosto, jolla on voimakkaita tukea arvostetut asiakkaillemme.Toivottavasti voit liittyä. Me ja kasvattaa bisneksesi yhdessä meidän kanssamme.


Suurempi menestys tapahtui, kun liityimme samaan päämäärään ja kovaa työtä.

Nauti elämästäsi, nauti perheestäsi, nauti töistäsi.

Rakkaus on kaikki.

Maria Liu.

Perustaja

Grace Apparels Co.,Ltd.
tiedustelu:

tiedustelu